از کودکی ۹ساله سوالاتی درباره ی خدا ،خیر،شر،فرشته و شیطان پرسیدم و جواب های کوتاهی شنیدم ؛او نمی‌توانست خداوند را بصورتی واضح توصیف کند و به من گفت من نمی‌دونم خدا چیه و کجاست فقط میدونم ک خدا ما رو میبینه و آرزو های مارو بر آورده می‌کنه .خدا مراقب ما هست و نمیزاره ما تصادف کنیم یا مریض بشیم .او به من گفت که من هر شب دعا میکنم تا خدا دعا هامو برآورده کنه ازش پرسیدم آیا از خدا می‌ترسی و او پاسخ داد :اره از خدا میترسم .

نظرش را راجع به فرشته ها پرسیدم و اون اینگونه پاسخ داد که فرشته ها کار های خوب و بد ما رو مینویسند و برای خدا میبرند .

به او گفتم شیطان چه کاری انجام میده و شنیدم ک بهم گفت شیطان به ما میگه کارای بد بکنیم تا ما بریم جهنم از او پرسیدم خوبی ینی چی؟شنیدم: هر کسی کار خوب بکنه به خودش بر میگرده و می‌ره بهشت و هرکسی کار بد بکنه بازم ب خودش برمیگرده و این پاسخ واقعا برام جالب بود ک راجع ب این موضوع فکر این کودک چقدر باز بود نظر او راجع به بدی هم همین گونه بود و به من گفت هر کسی کار بد بکنه ب خودش برمیگرده و می‌ره جهنم .و این کودک از خانواده ای مذهبی انتخاب شده بود .

نظر کودکی ۹ساله راجع به خیر و شر،خدا،شیطان و فرشتگان

روانشناسی دین از دیدگاه یونگ

روانشناسی دین از نظر فروید

خدا ,پرسیدم ,کار ,راجع ,های ,ک ,من گفت ,راجع به ,به من ,و این ,برمیگرده و

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

server1224 اشتباهات بی پایان من مهربانو ساخت سرور مجازی طراحی سایت در اصفهان کارکردهای مدیریت طراحی سایت ، سئو ،تبلیغات در گوگل طراحی سایت و سئو علی رضا عبادی به فروشگاه ایرانی بیا تو کالا خوش آمدید